Qui sóc

689

Cristina Mitjavila i Garcés, llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona. Num. col·legiada 19.563
Màster en psicologia clínica i de la salut per ISEP.

 

He col·laborat a:

  1. Centre penitenciari de Girona.
  2. Equip de tractament de la unitat de TLP de la Vall d’Hebron.
  3. Centre de psicoteràpia TLP tractaments.
  4. Consulta de psicoteràpia de la unitat de paidopsiquiatria de la Vall d’Hebron.
  5. Sessions clíniques amb l’equip multidisciplinari d’ARC psicòlegs.
  6. Centre de psicologia Eine

 

Actualment dirigeixo el Centre de Psicologia Mitjavila, en el que treballo com a psicoterapeuta, i en un projecte d’investigació de la Universitat de Harvard i del National Institute of Drug Abuse dels EEUU, vinculat al Programa de Psiquiatria Transcultural i Immigració de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

L’enfoc terapèutic des del que treballo és ACT, una orientació que parteix de la idea d’acceptació com a eix principal, entesa com la capacitat humana per a experimentar de manera conscient tots aquells esdeveniments privats (pensaments, emocions, sensacions,…) que sorgeixin dins nostre davant d’una determinada situació o estímul. Aquesta capacitat implica l’acceptació incondicional de tots aquests estats físics i mentals i la tolerància d’aquests, encara que siguin desagradables, per tal d’assolir uns objectius vitals basats en els nostres valors.

Tot i treballar de forma individual i confidencial amb els meus pacients em coordino i treballo en un equip de psicòlegs de diferents àmbits i orientacions, podent oferir així un servei multidisciplinari, integral i de qualitat.